Клиентите за нас

 

 

референция диневиРЕФЕРЕНЦИЯ
от фирма "Диневи Ризорт" ООД

С настоящата референция бихме искали да изразим нашите отлични впечатления от съвместната ни работа с WebForge.
Възложихме на WebForge да изработи нов и стилен дизайн, съобразен с последните уеб технологии и отразяващ пълно и ясно нашата дейност - сайта www.dineviresort.com
Въпреки изключително кратките срокове и големия обем на работа екипът на WebForge се справи качествено и профеисонално с поставената му задача. Като специални благодарности искаме да отправим към Анатоли Маринов. Благодарение на бързата обратна връзка от негова страна всички възникнали въпроси и уточнения по разработката на сайта намираха моментално и точно решение.
Искрено препоръчваме WebForge на всички, които търсят професионални решения и безгрешно обслужване в договорените срокове за изпълнение.

С пожелание за бъдещо и все така успешно сътрудничество,
Георги Петков

 

 

 

Уважаема  г-жо Маринова,

Поднасям горещата си благодарност за  професионалната Ви работа, благодарение на която беше изработен сайта на „ВИА ИНФО КОНСУЛТ “ -  www.viainfoconsult.org
По време на съвместната ни работа с удоволствие наблюдавах коректността, отговорността и отзивчивостта на младите хора от екипа, който ръководите.

На Вас и на целия екип пожелавам здраве и нови творчески успехи! А на всички заинтересовани препоръчвам „УебФордж” ЕООД  като надежден и коректен партньор, с който се работи леко и приятно.

С уважение,
 Ваня Иванова
Управляващ директор
„ВИА ИНФО КОНСУЛТ” ЕООД

 

 

 

аполон референцияНастоящата референция се издава на "WebForge", гр. София в уверение на това, че "WebForge" е коректен и лоялен търговски партньор на фирма "Костов Г2", гр. Несебър от 1 година.


"WebForge" показва високо качество на консултантски услуги при разработването и поддържането на web site - www.apollon-bg.com и www.apollon-bg.ru.
Поетите договорни ангажименти се изпълняват коректно и в срок.
Разработеният сайт позволява лесен достъп на посетителите до всички подменюта, както и наблюдение чрез камери на живо. От друга страна администратора към сайта е достъпен и за хора, които не са специалисти в тази област, но имат средна компютърна грамотност и биха могли да извършват някои от корекциите самостоятелно.
Фирмата разполага с необходимите квалифицирани специалисти, което е предпоставка за качествено изпълнение и надеждност. Екипа на "WebForge" е постоянно на наше разположение и откликва бързо и адекватно при нужда от помощ.
Смятаме "WebForge" за отговорен и сигурен партньор, чийто услуги ще продължим да ползваме и го препоръчваме на всички заинтересовани ползватели.

"Костов Г2" ООД

 

 

 

Здравейте!

Искам с настоящето писмо да благодаря на екипа на WEBFORGE за професионализма, съветите и помощта, която ни оказаха за направата на фирменият ни сайт www.abv-112.com.
Коректност, лоялност и професионализъм са ключови думи, които могат да се използват напълно справедливо по отношение на дейността на тази фирма. Повярвайте ми - това не са само празни твърдения, а ИСТИНА, в която всеки един може сам да се убеди!
Накратко - ако в главата си имате идея да популяризирате бизнеса си в Интернет пространството, то може напълно да се доверите на WEBFORGE в тази насока. Гарантирано - няма да съжалявате!
Искрено благодаря още веднъж на всички от екипа и им желая късмет и успех в тяхната работа.

С уважение: Гергана Иванова
управител на "АБВ-112" ЕООД

 

 

 

референция апбгРЕФЕРЕНЦИЯ
за дейността на фирма „УЕБФОРДЖ”

Фирма „Алтенпфлеге” се обърна към „УЕБФОРДЖ” за разработване на фирмено лого, уеб сайт и цялостна фирмена визия.

Бих искала да споделя изключително доброто впечатление, което остави у мен първоначалният контакт с екипа на фирмата, в частност с г-жа Таня Маринова, която с изключителен професионализъм и отзивчивост подходи към направеното запитване, и ми предложи най-подходящия с оглед на търсеното от мен пакет с необходимите услуги.

Следващите етапи от проекта, а именно разработването на проектите на фирменото лого и уеб сайт, бяха изработени от професионалистите на фирмата изключително прецизно, съобразени с първоначално зададените параметри, както и представени в срок.

Изключително съм впечатлена от коректността на целия екип, както и от добрата им работа, което се потвърждава и на следващите етапи от контактите ми с фирмата, тъй като всяко мое допълнително запитване се обработва в максимално кратък срок, и винаги с необходимия професионализъм.

Горещо препоръчвам фирма „УЕБФОРДЖ” като надежден и коректен партньор в областта на уеб дизайна, уеб програмирането и всички останали услуги, в които фирмата е специализирана, и им благодаря за техния професионализъм, отговорност и прецизност към поетите ангажименти.

Ели Палакарчева

"Altenpflege" Bulgarien

 

 

 

референция катораС настоящата референция Адвокатско дружество “Пенчев и Нейкова” изразява благодарност към екипа на “УебФордж” ЕООД, във връзка с изработването на уеб сайт на адвокатското дружество.
Удовлетворени сме от добрите резултати от съвместната ни работа с УебФордж и от чудесната визия на сайта, който напълно отговори на нашите изисквания  и очаквания.  Благодарение на професионалната им работа, за кратко време уеб сайтът ни се класира на първите места при търсене.
В бъдеще с удоволствие бихме работили отново с “УебФордж” ЕООД и ги препоръчваме като надежден и коректен партньор.

Искра Нейкова, управител

 

 

 

референция контракт сити

 

Уважаеми Господа,

С настоящата референция ръководството на "КОНТРАКТ СИТИ" ООД изразява задоволство и удовлетвореност от сътудничеството си с фирма "УебФордж" ЕООД, за изработката на динамичен фирмен уеб сайт www.contract-city.com.
Удовлетворени сме от добрия резултат и стриктно спазване на поетите ангажименти.
Препоръчваме "УебФордж" ЕООД като коректен партньор, който ще изпълни професионално поетите ангажименти.

Управител
инж. Любомир Чавдаров

 

 

 

Здравейте,

Бих искал да благодаря на екипа на WebForge за прекрасната работа, която свършиха с изработването на моя сайт (www.bets24.org). Високо качество, професионализъм и прекрасно отношение към клиентите. Всичко бе изработено в указаните срокове и точно според моите желания. Горещо ще ги препоръчам на всеки, който има нужда от качествен и уникален уеб сайт. Благодаря отново за прекрасната работа и за в бъдеще отново ще се възползвам от вашите услуги!

Поздрави
Мирослав Иванов

 

 

Здравейте УебФордж,

Фирма "WebForge" изработиха нашата интернет страница през 2009 година. По време на работата им всичко беше точно и изпълниха всичко, за което бяха поели ангажимент в договорените срокове.
Смятаме и в бъдеще да се възползваме от техните услуги.

Управител на "ЕЛПА ПЛЮС" ЕООД
инж. Ивайло Маринов

 

 

 

РЕФЕРЕНЦИЯ референция Ай Джи Нет
за изработка на динамичния уеб сайт www.agrinet-bg.com от УебФордж

Възложих на УебФордж изработката на динамичен сайт на фирма Ай Джи Нет. Имайки предвид, че това е лицето на фирмата, имах много изисквания към него – да има красива и стилна  визия и да се харесва на потребителите, да бъде разбираем и лесно да се ориентираш в него, да има онлайн-магазин, да се позиционира добре в интернет пространството и да излиза на челни позиции при търсене с търсачките.
След стартиране на новия сайт, посещенията в него се увеличиха значително, както и клиентите, интересуващи се от продуктите на фирмата. Това ни помогна да развием и разширим бизнеса и да го поставим на едно по-високо стъпало. Без да инвестираме в много реклама, уеб сайтът се позиционира на първите позиции при търсене по ключови думи, което ни дава голямо предимство пред нашите конкуренти. Динамичният уеб сайт се обслужва много лесно и във всеки един момент можем без проблем да разширяваме и подобряваме информацията в него, без да инвестираме допълнителни средства.
Искам да изкажа своите благодарности на целия екип на УебФордж за прекрасната работа, която са свършили. Те удовлетвориха изцяло моите големи претенции и очаквания и резултатите са налице. Вече трета година след стартиране на сайта, посещаемостта му продължава да се увеличава, респективно и клиентите използващи нашите продукти и услуги.
Ако имам нужда от подобна услуга и в бъдеще, вие ще бъдете моите партньори.


С благодарности,

Ивайло Гелов
Управител, Ай Джи Нет